Bio Sculpture -geelikynnet

Käytämme kynsien geelauksessa korkealaatuisia Bio Sculpture -geelejä. Bio Sculpture -geeli on hellävarainen ja luonnollisen näköinen.  Bio Sculpture on joustava ja tuntuu lähes omalta kynneltä. Teemme pidennykset geeliin tarvittaessa silkkikankaan avulla.  Näin kynnessä säilyy sen luonnollinen muoto ja kaarevuus.  Luonnollista kynttä ei vahingoiteta viilaamalla missään työvaiheessa ja geeli poistetaan kynsiystävällisesti geelinpoistoaineella.

Teemme sekä pidennyksiä että oman kynnen geelivahvistuksia ja tietenkin erilaisia koristeluja. Valikoimassamme on yli 250 värigeeliä.

Lisäksi teemme myös virkistäviä jalkahoitoja sekä varpaiden geelauksia. Hemmottelevissa Spa-jalkahoidoissamne käytämme Bio Sculpturen korkealaatuisia ja ylellisiä Spa-hoitotuotteita.

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu geelisarja.  Geeli sopii myös herkille asiakkaille, koska tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyä ei synny juuri ollenkaan.  Sopii myös vegaaneille.

Klikkaa tästä Bio Sculpturen sivuille!

Evo -geelilakkaukset

Evo by Bio Sculpture on korkealaatuinen geelilakkasarja.  Valikoimassamme on 100 väriä ja voimme tarvittaessa yhdistää värejä myös Bio Sculpturen valikoimasta lakkauksiin.  Kestävä ja kaunis geelilakkaus pysyy kynnellä 3-5 viikkoa.  Sopii myös vegaaneille.

Ekopharma -kasvohoidot

Ekopharma on laadukas kotimainen luonnonkosmetiikkasarja.  Ihonhoitotuotteet valmistetaan suomalaisten marjojen tehokkaita ainesosia hyödyntäen.  Ekopharman tuotevalikoimasta on jokaiselle ihotyypille juuri sopiva kasvohoito.

 

Yon-Ka -kasvohoidot

Ranskalainen Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.  Yon-Ka -kasvoihoido ovat tehokkaita ja kosmetologimme valitsee juuri oikein hoidon ihosi tarpeita silmälläpitäen.

 

Ripsipidennykset

JB Lashes -sarjalla teemme luonnolliset ja kauniit ripsienpidennykset.