Kokonaisvaltainen hermoratahieronta kestää noin 2 tuntia.

Kärsitkö iskiaksesta, reumasta, migreenistä, ihottumasta, nivelrikosta, diabeteksestä, epilepsiasta, hengityselinten sairauksista, aineenvaihdunnan häiriöistä jne.?

Hermoratahieronnalla herätellään kehon oma luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy. Hermoratahieronta hoitaa kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, ottan huomioon pienimmätkin oireet tai vaivat, jotka saattavat olla merkki alkavasta elimistön tasapainon häiriintymisestä. Hermoratahieronta ei ole vain tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa vaan kaiken tiedossa olevan huomioonottavaa ja luotettavaa hoitoa. Se on vaihtoehto esim. monille lääkkeille ja leikkauksille, jotka poistavat usein vain oireet, mutta eivät oireiden syitä.

Hoidon aikana keho puhdistuu ja elpyy kuona-aineista. Näin on mahdollista saavuttaa kehon luonnollinen tasapainotila, jolloin olet puolustuskykyisempi, ravinneaineet imeytyvät paremmin ja erityselinten toiminta tehostuu. Hermoratahierontaa suositellaan ottamaan sarjana, jotta hoidon todelliset vaikutukset pääsevät vaikuttamaan jokapäiväiseen elämääsi.

Puethan yllesi mukavat ja ohuet, mielellään puuvillaiset pitkät housut (esim. legginsit) sekä pitkähihaisen ohuen puseron. Näin hierontakokemus on miellyttävämpi.

Lahjakortti on voimassa 6kk.