Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hermoratahieronta

60min/120min  € 50,-/90,-

Kärsitkö iskiaksesta, reumasta, migreenistä, ihottumasta, nivelrikosta, diabeteksestä, epilepsiasta, hengityselinten sairauksista, aineenvaihdunnan häiriöistä jne.?

Hermoratahieronnalla herätellään kehon oma luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy.  Hermoratahieronta hoitaa kokonaisvaltaises- ti ja yksilöllisesti, ottan huomioon pienimmätkin oireet tai vaivat, jotka saattavat olla merkki alkavasta elimistön tasapainon häiriintymisestä.   Hermoratahieronta ei ole vain tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa vaan kaiken tiedossa olevan huomioonottavaa ja luotettavaa hoitoa.  Se on vaihtoehto esim. monille lääkkeille ja leikkauksille, jotka poistavat usein vain oireet, mutta eivät oireiden syitä.                                                                                                                

Hoidon aikana keho puhdistyy ja elpyy kuona-aineista.  Näin on mahdollista saavuttaa kehon luonnollinen tasapainotila, jolloin olet puolustuskykyisempi, ravinneaineet imeytyvät paremmin ja erityselinten toiminta tehostuu.   Hermoratahierontaa suositellaan ottamaan sarjana, jotta hoidon todelliset vaiku- tukset pääsevät vaikuttamaan jokapäiväiseen elämääsi.